HET COLLECTIEF

NACHTKRAB is een collectief van drie makers uit vier verschillende windstreken.

Pieter-Jan De Wyngaert is afgestudeerd aan zowel het Lemmensinstituut als de kleinkunstafdeling van het Conservatorium in Antwerpen. Als acteur speelde hij onder andere bij Het Paleis, fABULEUS, De Roovers en Nevski Prospekt. Samen met Dries Helsen vormt hij de Nederlandstalige popgroep De Duiven.

Joachim Gys studeerde aan de kleinkunstafdeling van het Conservatorium Antwerpen en behaalde zijn diploma Nederlandse Letterkunde aan de UA. Hij is een veelgevraagd muzikant en  werkte in het theater al samen met onder andere Manou Kersting, Geert Vermeulen, Nele Bauwens en SINcollectief.

Sofie Joan Wouters trok na haar studies ingenieur-architectuur naar de toneelschool in Arnhem. Na haar stage bij Toneelhuis vestigde ze zich in Antwerpen. Ze werkte al samen met onder andere Ilay Den Boer,  fABULEUS, Sarah Moeremans, Dimitri Leue, Jan Matthys en Cecilia Verheyden. Ze maakt deel uit van MOEREMANS&SONS.

echohuis

5 thoughts on “HET COLLECTIEF

  1. Vorige donderdag tranen met tuiten (blijven) gelachen met jullie voorstelling Handhaven. De slappe lach, dat overkomt me niet vaak meer, dus bedankt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s