Pers

Cobra.be 04 juli 2014: ***
“Handhaven is om drie redenen een voorstelling die uitstekend binnen de missie van De Zomer van Antwerpen past: het publiek wordt meegenomen naar een minder bekende locatie in ’t stad, deze toegankelijke familievoorstelling verbindt jong en oud, en je zou eerder over een theatrale ervaring kunnen spreken dan over een klassieke voorstelling” (*** Filip Tielens).
De volledige recensie lees je hier.

aco

Concertnews 02 juli 2014: *****
“Handhaven was buitengewoon straf, eerlijk, grappig, entertainend en informerend. Nu al is het beslist een van de toppers van Zomer van Antwerpen. Een trip van twee uur die ons nog lang zal bijblijven. Een voorstelling die zo veel kwaliteiten in zich heeft, dat het Havenbedrijf wat ons betreft de haalbaarheid mag onderzoeken of het niet opportuun is om Handhaven te handhaven.” (***** Bert Hertogs)
De volledige recensie lees je hier.

Reportage ATV 22 juni 2014:
Voor de nieuwe voorstelling HANDHAVEN van NACHTKRAB met tekst van Dimitri Leue kwam ATV op bezoek en maakten ze een reportage.

Flanders Today vermelding:
Het online magazine vermelde HANDHAVEN als de must-see voor de zomer.

Knack 17 januari 2014: ***
“De botanische tuinen van Antarctica toont op een droogkomische manier hoe de aandacht voor ecologie verdrinkt in het blussen van kleine en grote brandjes op persoonlijk, sociaal en economisch vlak. ” (*** Els Van Steenberghe, Knack)
de volledige recensie lees je hier.

7

Cobra 15 januari 2014: ***
De manier waarop de drie acteurs de inefficiëntie uitspelen, is sterk…. Net zoals de voorstelling ‘De Botanische Tuinen van Antarctica’ duidelijk in stijgende lijn gaat, verwachten we dit ook voor het verdere parcours van NACHTKRAB.”(*** Filip Tielens, Cobra)
De volledige recensie lees je hier.
4

Theaterkrant 11 januari 2014: ***
“De speelse, laconieke stijl van De botanische tuinen van Antarctica is een feest.” (*** Kester Freriks, Theaterkrant)
De volledige recensie lees je hier.
3

Focus Knack 31 december 2013:
Als één van de 14 namen die volgens de redactie in de gaten gehouden moeten worden stond NACHTKRAB, naast Darren Aronofsky, Jurgen Delnaet, de gebroeders Dardenne en Matthew Barney in de lijst!

captatie uit Knack Focus 31 december 2013

Ovatietheaterkrant oktober 2013:
Onder de aanbevelingen staat NACHTKRAB als eerste tip. Lees hier het volledige artikel.

Online ArtEZ Finals Magazine 2013:
De afstuderende studenten om in de gaten te houden. Sofie Joan Wouters werd gepubliceerd met de voorstelling van NACHTKRAB. Lees hier het volledige artikel
suzanne ophof